top of page

Lid worden

Ben je gepassioneerd door muziek en wil je deel uitmaken van een harmonieorkest? Dan ben je bij Kunst na arbeid aan het juiste adres! Bij ons kun je deelnemen aan inspirerende repetities. Of je nu een ervaren muzikant bent of net begint, er is altijd een plek voor jou in ons orkest.


In 2023 hebben wij twee concerten gegeven in Theater Koningshof. Momenteel zijn wij druk bezig een vernieuwd repertoire in te studeren. Daarmee willen wij dit jaar gaan optreden. Houd onze agenda en nieuwsberichten dus goed in de gaten!

Praktische informatie

Open repetities en proefspelen

Wil je een kijkje nemen achter de schermen en ervaren hoe het is om deel uit te maken van ons orkest? Kom dan langs tijdens onze open repetities! Je kunt ook vrijblijvend een keer meespelen om te ontdekken of het harmonieorkest iets voor jou is.

Gratis bruikleen instrument

Geen eigen instrument? Geen probleem! Als lid van onze vereniging kun je gebruikmaken van onze instrumenten, zonder extra kosten. Zo kun je direct aan de slag en genieten van het plezier van samen muziek maken.

Muzieklessen

Wil je buiten de repetities om je muzikale vaardigheden verbeteren? Als lid van Kunst na Arbeid krijg je korting op privélessen bij Muziek@Maassluis. Deze muziekschool is gevestigd in Theater Koningshof en organiseert muziekonderwijs voor jong en oud. Zo kun je jouw talent nog verder ontwikkelen en optimaal genieten van het maken van muziek.

Repetities

Wij repeteren iedere donderdag van 20:00 tot 22:00 uur in het Muziekgebouw aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 477 in Maassluis.

Contributie

Contributie wordt per kwartaal met een factuur in rekening gebracht.

Soort lid
Per kwartaal
Per jaar
17 jaar en jonger
€ 35,-
€ 140,-
18 jaar en ouder
€ 58,50
€ 234,-
Contact

Heb je vragen of wil je meer weten over de instrumenten of muzieklessen? Neem dan contact met ons op via info@knamaassluis.nl of klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Ik ben heel blij dat ik vorig jaar de stap gezet heb om mee te spelen in het Nieuw Talent Orkest. Donderdagavond is voortaan mijn avond bij Kunst na Arbeid. Onder leiding van de bezielde dirigent Alex repeteren we op ieders niveau een gevarieerd repertoire. En daarna sluit ik aan bij de gezellige ‘after-repetitie’.

Nicolet

blokken_rood_2x.png

Aanmelden

Bedankt voor je aanmelding! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

bottom of page